Uit de schaduw, in het licht.

November 2, 2020

Nu je dit leest heb je geen idee hoe spannend ik het vind bij het typen ervan. Meer specifiek, het uitschrijven van mijn binnenwereld is niet zo spannend, dat doe ik al sinds mijn 13e in moeilijke perioden, maar weten dat ik het ook echt ga delen dát vind ik doodeng. Dat iemand er iets van kan vinden, dat mijn binnenwereld er niet toe doet, dat de ander belangrijker of beter is. Enfin, je bent aan het lezen, dus ik heb het gedaan 😉 Mijn verlangen achterna, uit de schaduw met mijn gedachten, gevoelens en dromen, in het licht ermee!

Op deze plek zal ik mijn verhalen plaatsen, over iets dat mij bezighoud en ik graag met je deel ter kennismaking met mij, als inspiratie of een moment van herkenning voor jezelf. In het licht gaan staan is uitkomen voor wat je wilt, wat je bezighoudt én wat je tegenhoudt om je verlangen waar te maken.

Ik droom bijvoorbeeld als sinds mijn 14e om psycholoog te worden. Het liep anders, 30 jaar lang, om verklaarbare redenen, precies zoals het leven gaat. Het proces van mijn droom ontwikkelde zich als een vlinder in een cocon. Het verlangen ging nooit verloren, welke wegen ik ook bewandelde, ik wist diep van binnen, ik wil mensen horen, zien en begeleiden in hun ontwikkeling. In dat proces heb ik mijn krachten en schaduwgedragingen mogen ontdekken en ontwikkelen. Het heeft tijd en geld gekost, ongeduld, frustratie, verdriet, eenzaamheid en ook heel veel plezier, euforie, opluchting en energie. En nu, op mijn 44e schrijf ik mijn eerste blog op mijn eigen website van mijn coaching praktijk: maan.

Je mag me hier volgen in de schaduw, net zo lang totdat jij er klaar voor bent om jouw stap te zetten naar het licht. Dan ben ik er, nog steeds.

Liefs

Laag voor laag

May 27, 2021
+

Houvast aan het ongrijpbare

March 3, 2021
+

Flashback, een nieuwe plek.

January 5, 2021
+

Uit de schaduw, in het licht.

January 5, 2021
+

Vrijblijvende koffie afspraak?

Wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak plannen?
Bel me dan gerust of stuur een bericht via whatsapp.

CONTACT